Verzuimregistratiesysteem


De ziek- en herstelmeldingen van uw werknemers geeft u eenvoudig en snel door via het Verzuim Compleet Verzuimregistratiesysteem. Met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u direct inloggen op uw eigen account. Bij uw inloggegevens heeft u tevens een Quick Handleiding ontvangen. Wilt u de uitgebreide handleiding raadplegen? Deze kunt u hier downloaden. (volgt zsm)

Mutaties

Het is van belang dat de gegevens van al uw medewerkers, zoals in/uitdienst, wijziging contracturen en omzetting dienstverband, in het systeem geregistreerd worden en up-to-date zijn. Een uitzondering hierop zijn de salarisgegevens van uw medewerkers. Bij ziekte van uw werknemer neemt de arbodienst van Verzuim Compleet direct na het verstrijken van de wachtdagen contact met u op om een actuele salarisstrook op te vragen.

Hebt u uw Verzuimmanagement (Arbodienstverlening) elders ondergebracht?

U hebt de mogelijkheid om Verzuim Compleet te machtigen dat zij de ziek- en herstelmeldingen van uw werknemers aan uw eigen arbodienst doorgeeft. Het voordeel is dat u de meldingen maar éénmaal hoeft door te geven. Verzuim Compleet zorgt voor de verdere doorvoer.

Hoe werkt deze machtiging?

U geeft via het Verzuim Compleet Verzuimregistratiesysteem een ziekmelding door. Van deze melding wordt automatisch een mail opgemaakt die naar u wordt gestuurd met een kopie naar Verzuim Compleet. Daarnaast wordt automatisch een tweede mail naar de betreffende arbodienst gestuurd met een kopie naar u. Bij (gedeeltelijke) herstelmeldingen wordt dezelfde routing gevolgd. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u hier de machtiging downloaden en deze ingevuld naar ons retourneren (adres zie formulier).

Let op:
Enkel de ziekmelding wordt doorgegeven, dus naam van de werknemers en datum ziekmelding. De eventuele tekst in de toelichting wordt niet doorgestuurd naar uw eigen Arbodienst!

Inlogproblemen?

Hebt u problemen met het inloggen op uw account in het Verzuim Compleet Verzuimregistratiesysteem? Stuur dan een e-mail.  Of  bel 072-5642669. Onze medewerkers zullen uw inlogproblemen zo snel mogelijk oplossen.